onsdag 3 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Ørestad har fået sin egen madklub

madklub 2Spændende nye retter og først og fremmest socialt samvær er i centrum i Ørestads nye madklub

• Træt af at sidde derhjemme og spise alene? Så er der hjælp at hente i Ørestad Madklub, der blev skudt i gang ved årets begyndelse.
Bag initiativet står Line Thorning, der bor i Det flexible hus i Ørestad City.
“Jeg synes, der manglede et sted, hvor man kunne mødes med de andre lokale fra Ørestad over min interesse for mad. Samtidig har jeg hele tiden tænkt, at det for mig heller ikke skulle blive et mad-“snobbet” arrangement, så det kun var de allerbedste til at lave mad, der kommer. Derfor er det vigtigst for mig, at det er fællesskabet, der er i fokus. Det er en madklub for alle, lige meget hvor god man er til det,” fortæller hun.

Mormor som forbillede
Line er 28 år og læser til ergoterapeut på Københavns professionshøjskole Metropol på Nørrebro. Interessen for mad har hun med fra barnsben.
“Jeg har altid interesseret mig for at lave mad og bage. Den interesse startede allerede som barn, da jeg altid har fået lov til at være med i køkkenet hos mine forældre, hvor jeg var med i hele processen. DEsudsen har især min mormor været et meget stort forbillede for mig, da hun altid har bagt, og lavet det meste helt fra bunden af,” fortæller Line.

Røremaskinen blev
et vendepunkt
Det var dog først, da Line for nogle år siden arvede sin mormors Kenwood-røremaskine, at det for alvor tog fart med interessen for mad. Siden har Line deltaget i mad-messer og været på madkurser for at lærer at lave nye, spændende ting.
“Jeg elsker også at smage nyt mad, og det førte mig til, at jeg som en del af et nytårsforsæt den 1. Januar 2019 oprettede “Ørestad madklub” på facebook,” fortæller hun.

For fællesskab
- imod ensomhed
Første arrangement var den 9. februar i Lines lejlighed, og det var en ubetinget succes.
“Fællesskabet er nøgleordet for mig i Ørestad madklub, da sådanne arrangementer også kan være med til at nedbryde tabuer som f.eks. ensomhed. Derfor vil jeg gerne slå et slag for lokalsamfundet i Ørestad og derved forsøge at bringe folk tættere på hinanden ved hjælp af mad-arrangementer,” siger hun.

 Næste arrangement i madklubben finder sted 6. April kl 18.30. Læs mere om madklubben på facebooksiden Ørestad Madklub

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: