søndag 21 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Kommunen vil nu i dialog omkring rabatparkering

rabatparkering 1 onlineDer kommer måske alligevel en løsning på generende rabatparkering i Ørestad

• Vejdirektoratet og politiet skal nu hjælpe Københavns Kommune med en løsning på generende rabatparkering. Tidligere har kommunen oplyst, at de ikke havde midler til at sætte skilte op alle steder, hvor parkering i rabatten er uhensigtsmæssig. Men i et svar til Ørestad Avis oplyser kommunen, at de nu vil prøve endnu en gang at se på problemet.

Kommunen er magtesløs omkring rabatparkering i Ørestad
”Vi er godt klar over, at man lokalt flere steder i København er utilfreds med, at der parkeres i rabatten. Derfor har vi kontaktet både politiet og Vejdirektoratet om, hvordan vi kan håndtere de udfordringer, som folk oplever ved, at rabatten bliver brugt til parkering. Vi afventer svar fra begge parter, før vi gør mere,” siger enhedschef Jesper Borch.
Han peger på, at kommunen er underlagt de gældende regler for parkering.

Politiet: Rabatparkering kun ulovlig ved skiltning
”Regeringen har besluttet, at parkering i yderrabatten som udgangspunkt er lovlig, og kommunen skal følge den nationale lovgivning og ikke modarbejde den. Så selv om kommunen har en mulighed for at opsætte skilte med forbud mod parkering i rabat, skal der være tungtvejende årsager til, før vi kan vælge den løsning,” siger enhedschefen.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme