søndag 21 juli 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Kirken i Ørestad holder et års fødselsdag

kirken i oerestad online streetviewFor et år siden åbnede Kirken i Ørestad i et butikslokale i 8Tallet. Siden er det gået stærkt

• Palmesøndag den 14. april fejrer Kirken i Ørestad officielt sin etårs fødselsdag, og det sker selvfølgelig med manér. Kirkens præst Rikke Weissfeld står for gudstjenesten på fødselsdagen, der afsluttes med hjemmelavede macarons og bobler. Og det har været begivenhedsrigt år, som Rikke Weissfeld kan kigge tilbage på. Blandt andet har hun introduceret de så 3-i-1 arrangement, hvor der både er gudstjeneste, vin og tapas og så en samtale om tro. Arrangementer finder som regel sted den første torsdag i måneden.
“Vores samtalerække om tro har vakt både genklang og begejstring. Der kommer mange mennesker, og det er spændende at snakke om tro med forskellige mennesker, journalister, politikere, skuespillere. Så det fortsætter vi med, bl.a. kommer Peter Mygind til november,” fortæller hun.
Rikke Weissfeld har også udnyttet naboskabet til Kalvebod Fælled til pilgrimsvandringer, hvor den næste finder sted den 28. april.
“Vi har også fået godt tag i børnefamilierne, dels har vi mange dåb, men der kommer også mange til vores månedlige Ulvetime, den sidste torsdag i hver måned. Snart har vi også de første konfirmationer, og tilmed har vi minikonfirmander,” uddyber hun.
Når det gælder dåb, håber Rikke Weissfeld også, at der er unge som voksne, der vil tage imod tilbuddet om en drop-ind dåb, hvor man kan blive døbt direkte fra gaden, hvis man blot har en billedlegitimation med.

Nye traditioner
Det nye år får også helt nye aktiviteter kan Rikke Weissfeld afsløre. Blandt andet vil hun gerne starte kirkens egen høsttradition, hvor Kirken i Ørestad holder naturgudstjeneste for familier på Kalvebod Fælled lige ved Naturcenter Amager. Det bliver første gang den 8. september.
“Jeg håber, at endnu flere bliver bevidste om, at de har deres egen lokale kirke her i Ørestad, og at vi er til for dem, der bor her,” siger hun.
Fødselsdagsgudstjenesten finder sted den 14. april kl. 11.00 i Kirken i Ørestad på Robert Jacobsens Vej.
Foto: Google Streetview

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme