mandag 24 februar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Royal Arena skal hedde Royal Arena

royalarena onlineRoyal Unibrew fortsætter sit samarbejde med Danish Venue Enterprise om at drive Royal Arena i Ørestad. Dermed ligger det fast, at arenaen beholder sit navn frem til 2030.

Læs mere ... Business

Verdens største Game Jam i Ørestad

global game jam

Verdens største Global Game Jam (GGJ) bliver i næste weekend afholdt på Symbions lokation: Univate Emil Holms Kanal, der til dagligt danner rammen om et startup-miljø for blandt andet game-virksomheder. Eventen er for alle, der interesserer sig for eller ønsker at forbedre deres kompetencer indenfor spiludvikling.

Læs mere ... Business

Vestager kommer til forum for kreative erhverv i Bella

creative business cupRokoko KristianRidder Nielsen29. og 30. juni er Bella Center vært for den første udgave af BRIGHT, et forum der samler meningsdannere, virksomheder og investorer fra de kreative erhverv fra hele verden. På talerlisten er blandt andet ledende næstformand for EU-Kommissionen, danske Margrethe Vestager.

Læs mere ... Business

Biodiversitet i Fælledbyen

klaus mygindCampinggrunden på Amager Fælled skal bebygges. Det kan vi ikke komme udenom. Vinderprojektet er en bæredygtig landsby i træ. Det er et nytænkende og spændende projekt. 

Læs mere ... Business

BRIGHT: Kreative erhverv og investorer mødes i Bella

creative business cupRokoko KristianRidder NielsenFørste udgave af BRIGHT, et forum der forløber over to dage i Bella Center 29. og 30. juni 2020, samler meningsdannere, virksomheder og investorer fra de kreative erhverv fra hele verden. På talerlisten er blandt andet ledende næstformand for EU-Kommissionen, danske Margrethe Vestager.

Læs mere ... Business

Opsang på nabomøde: Brug de lokale muligheder

nabomoede nov 2019 timo hoffman 2Beboerne Ørestad Syd har længe savnet mere liv i bydelen, og nu er de første cafeer og butikker dukket, men beboerne svigter de nye forretninger, mener Ørestad-pionér Timo Hoffman.

Læs mere ... Business

Direktørens fromme ønske: Metrostation ved Royal Arena

dan hammer royal arena 2019 1Hvis det står til direktør for Royal Arena Dan Hammer, så kan det kun gå for hurtigt med at få etableret den manglende metrostation ved arenaen.

Læs mere ... Business

Eksperter til debat om Fremtidens By

oicc aarsmoede19 067ØICC afholdt 5. december årsafslutning for alle ØICCs faglige netværk hos Sweco i Ørestad City. Mødet startede med en paneldebat om 'Fremtidens By'.
Deltagerne i panelet var Anne Skovbro (By & Havn), Curt Liliegreen (Boligøkonomisk Videncenter), Søren Brøndum (Rambøll) og Mikkel Westfall (Årstiderne Arkitekter).

Læs mere ... Business

Kultur:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: