fredag 18 januar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Bounce åbner adrenalinpark i Field's

fields bounce 1Field’s og australske Bounce åbner en 3700 kvadratmeter stor adrenalinpark til foråret. Parken er den første Bounce-park i Danmark. Den skal bidrage til at gøre Field’s til familiens førstevalg blandt oplevelsessteder

Shoppingcentret Field’s vil være den foretrukne oplevelsesdestination for familier. Til foråret 2018 trækker Field’s derfor endnu en oplevelsesattraktion op af centerhatten – en enorm adrenalinpark på 3700 kvadratmeter. Parken der er den første Bounce-Park i Danmark, skal ligge på 2. plan ved siden af Field´s store restaurantområde, Food Lounge. 

"Vi er stolte af, at Bounce har valgt at placere deres første danske adrenalinpark i Field´s. De er internationalt kendt for deres høje innovations- og kvalitetsniveau på oplevelsesområdet. Sammen med biograf- og restaurantområdet og vores mange butikker, styrker Bounce vores profil som et oplevelsessted af højeste klasse2, siger Shopping Center Manager Thomas Thomsen.

fields bounce 2Hoppet til Danmark
Bounce, der stammer fra Australien, har på kort tid åbnet tre parker i Stockholm, Malmö og Göteborg. Field’s lægger rammer til den første trampolinpark for Bounce i Danmark – og ambitionerne er høje. Bounce planlægger at åbne mellem 10 og 20 parker i Skandinavien i løbet af fem år.

"Der bygges flere og flere indkøbscentre og handelssteder i Norden, og konkurrencen om kunderne vokser. Bounce Scandinavia arbejder tæt sammen med ejendomsejere for at styrke dem i konkurrencen om kunderne med vores internationale koncept. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Fields, som er kendt for at kombinere shopping, oplevelser og restauranttilbud under et tag", siger Daniel Dersén, CEO for Bounce Scandinavia.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.