tirsdag 21 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Crowne Plaza sponsor for Elite Cup

elite cup Crowne PlazaKastrup Boldklub indgår sponsorat på næsten en million kroner med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad. Hotellet bliver sponser for en af de største internationale turneringer i ungdomsfodbold i Danmark

 Sponsoratet med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er det største siden klubben spillede i første division, og gælder stævnet 'Crowne Plaza Elite Cup', en fodboldturnering for eliteungdomshold der afvikles 24. - 26. august 2018. Sponsoratet har en værdi tæt på en million kroner. Stævnet kommer nu til at hedde 'Crowne Plaza Elite Cup'.

Crowne Plaza Elite Cup er et internationalt invitationsstævne i fodbold for drenge i årgang U13, U14 og U15. I 2017 havde turneringen deltagelse af mere end 700 spillere og ledere fra 7 forskellige lande. Stævnet er allerede nu anerkendt som stævnet med det højeste sportslige niveau i Danmark inden for ungdomsfodbold, med deltagelse af de bedste klubber i Europa.

Sidste år var Kastrup Boldklub den første klub i Danmark, som formåede at tiltrække FC Barcelona.

"I år har vi så fornøjelsen af at have Manchester United, Athletico Madrid, Dortmund og Yokohama med som deltagere. Vi glæder os meget til at kunne understrege Crowne Plaza Copenhagen Towers opbakning af elite ungdomsstævnet til alle vores gæster til stævnet, på de sociale medier, og når vi live streamer fra kampene i weekenden den 24-26. august 2018, og ser frem til nogle fantastiske fodbolddage på Amager," siger Formand for Kastrup Boldklub, Jackie Lauridsen.

Med sponsoratet ønsker Crowne Plaza Copenhagen Towers at støtte op om lokalmiljøet i København og være med til at give nogle unge mennesker på Amager mulighed for at se og ikke mindst spille imod nogle af de bedste fodboldhold i verden.

"Vi har været partner på stævnet gennem de seneste 5 år og har set stævnet vokse i både størrelse og internationalt format, og den udvikling bidrager vi gerne til," siger Adm. direktør for BC Hospitality Group, inklusive hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, Allan L. Agerholm.

Det er 6. gang turneringen afvikles af Kastrup Boldklub i samarbejde med mange frivillige, samarbejdspartnere og sponsorer.

FOTO: Formand for Kastrup Boldklub, Jackie Lauridsen, og adm. direktør for BC Hospitality Group Allan L. Agerholm indgår aftale om sponsorat af succesfuldt dansk elitefodboldstævne for unge.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.