fredag 15 november 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Første spadestik på Zleep Hotel i Ørestad City

zleep phus burgerkingATP Ejendomme, Zleep Hotels og entreprenørfirmaet Gråkjær tog  onsdag første spadestik til nyt hotel i Ørestad City

Hotellet kommer til at ligge på Hannemans Allé i kydset ved Ørestads Boulevard. Altså med Royal Arena som nærmeste nabo og i kort gå-afstand til Ørestad Station. Zleep Hotel Copenhagen Arena bliver på 6 etager og får 211 værelser, samt morgenmadsrestaurant, lounge og fitness-faciliteter. Værelserne får vægge i rå beton. Udvendigt kommer det til at fremstå med polerede facader i hvid terrazzo og solceller på taget.

Byggeriet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, som også står bag P-huset og Burger King-restauranten, som ATP Ejendomme også opfører på hjørnegrunden. Rådgivende ingeniør på hotelprojektet er MOE.

Zleep Hotel Copenhagen Arena skal stå klar til at tage imod de første gæster i foråret 2020.

zleep muusfoto 6751Projektet er ATP Ejendommes første hotelbyggeri, hvor der startes fra bar mark.

”Vi investerer som oftest i færdigbyggede projekter, lige til at tage i brug. Men nogle gange står vi med så spændende et projekt, at vi vælger at være med helt fra starten af for at kunne præge det på bedst mulig vis. Sådan er det med dette kommende hotel”, sagde ATP Ejendommes direktør Michael Nielsen i sin tale i forbindelse med første spadestik. 

Han tilføjede at den centrale del af Ørestad er et område med stort udviklingspotentiale, men også et område hvor der allerede er gang i mange spændende tiltag. Derfor ser man hos ATP Ejendomme hotellet som en god og sikker investering, der vil få danskernes ATP-pensionsopsparinger til at vokse, samtidig med at man medvirker til at præge området i en positiv retning.

Henrik Skaarup, direktør for Gråkjær Erhverv - som skal stå for byggeriet, ønskede bygherren tillykke med dagen og takkede for det gode samarbejde indtil nu. Han glædede sig over, at med første spadestik bliver der nu taget hul på den spændende del af arbejdet, hvor byggeriet går i gang og omverden kommer til at kunne se det spændende projekt.

De første tre spadestik blev taget af (fra venstre på foto): Jesper Østerhegn (Executive Officer, Zleep Hotel), Michael Nielsen (Direktør, ATP Ejendomme) og Henrik Skaarup, (Direktør Erhverv, Gråkjær).

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.