• Jakob Korshøj
  • Business

Rambøll hyrer ny chef for Byggeri

Ronni Holm DamRambøll har fået en ny chef for deres forretningsenhed for Byggeri.

"Rambøll har sikret sig en kompetent og erfaren leder med et stort hjerte for digitalisering til at stå i spidsen for koncernens byggeridivision i Danmark." Sådan skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Den nye chef er Ronni Holm Dam på 45 år, og han bliver nu Rambølls nye mand i spidsen for Rambølls forretningsenhed for Byggeri i Danmark.
Med den nye stilling bliver han en af de højest placerede i den danske byggebranche.

”Jeg har altid været draget af byggeriprojekters kompleksitet, samt af hvordan digitale værktøjer kan bidrage til, at vi i branchen bliver bedre til at samarbejde og forstå hinanden. Det kommer jeg til at have stor fokus på i min nye stilling. Derudover ser jeg meget frem til at arbejde for en mere bæredygtig byggebranche. Fra i dag og frem mod 2050 skal der globalt bygges lige så mange bygninger, som der er bygget siden mennesket begyndte at bygge boliger, men byggeriet er stadig en stor klimasynder og storforbruger af klodens ressourcer. En af mine vigtigste opgaver bliver derfor at sikre, at Rambøll bidrager stærkt til at vende byggeriet fra at være en del af problemet til at være en del af løsningen på vores klimaudfordringer,” siger Ronni Holm Dam, direktør for Byggeri i Danmark, Rambøll.

Administrerende direktør er tilfreds
Rambølls administrerende direktør i Danmark Ib Enevoldsen er tilfreds med, at valget er faldet på Ronni Holm Dam:
”Ronni Holm Dam har gennem sine 20 år i Rambøll udvist en udpræget sans for at håndtere de store projekters kompleksitet både fagligt og procesmæssigt, og har gennem mange år som ingeniør og leder udvist et særdeles stort drive og sans for forretnings- og medarbejderudvikling. Med et stort hjerte for teknologi og digitalisering oveni, er Ronni Holm Dam den helt rigtige mand til at hjælpe med at tage Rambøll til det næste niveau inden for byggeri i Danmark,” siger Ib Enevoldsen.

Forretningsenheden på godt 1000 mand står bl.a. bag projekter som Marmormolen i Nordhavn - et af Danmarks største træbyggerier. Derudover er forretningsenheden med i et strategisk partnerskab mellem Rambøll, MT Højgaard, Kemp & Lauritzen og Link Arkitektur, som sammen skal renovere Region Hovedstadens bygninger over de næste fire år.

rambøll, ronni holm dam, chef

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2830

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk