tirsdag 20 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Skriv til politikerne!

nick vikanderVi har brug for bedre cykelforhold for skolebørn i Ørestad Syd. Heldigvis har Kommunens Teknik- og Miljø forvaltning anbefalet, i Cykelredegørelse 2019, at der investeres i forbedring af skolevejen til og fra Kalvebod Fælled Skole. Men det vil kun ske, hvis politikerne finder midler til sagen i de kommunale budgetforhandlinger. Og de er nu i gang.

Læs mere ... Debat

Langsommere ambulancer i København!

niels e bjerrumDet var med stor bekymring, at jeg i sidste måned kunne læse to artikler på Beredskabsinfo.dk som fortæller at Region Hovedstaden har de langsomste ambulancer, og at responstiden på udrykningerne i København var mere end fordoblet efter akutberedskabet i Region Hovedstaden overtog ansvaret for ambulancedriften.
Læs mere ... Debat

Skal vi have en fælles københavner kop?

klaus mygindKøbenhavn er en af de byer med flest events, og kaffe 'to go' i engangskrus er udbredt i byen. Det skal ændres.

Læs mere ... Debat

NYE SKOLEGRÆNSER GIVER UTRYGHED

madeleine saunteVi, forældre og beboere i Ørestad, reagerer imod København kommunes forslag til ændring af skoledistrikter, som er i offentlig høring frem til 5. juni 2019.

Læs mere ... Debat

STOP UDVIDELSEN AF KØBENHAVNS LUFTHAVN

rasmus steenbergerDer er fremlagt store planer for udvidelsen af Københavns Lufthavn, som vil øge flytrafikken markant.Det er jeg imod, fordi det giver mere forurening og CO2-udledning.

Læs mere ... Debat

Billligere parkering i Ørestad

jens kristian luetken• Der er brug for et pres fra flere sider, hvis der skal ske noget i forhold til lavere parkeringspriser i Ørestad.

Læs mere ... Debat

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme