mandag 28 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Gorm Gunnarsen (EL) gør regning uden vært

michael soetmannDet var med en vis undren, jeg den anden dag læste Gorm Gunnarsens indlæg her i avisen, hvor han anklager By & Havn for at være en tung samarbejdspartner i forbindelse med at finde en plads til yderligere skolekapacitet i Ørestad.

Gorm Gunnarsen er medlem af Børne- og Ungdomsudvalget for Enhedslisten i Københavns Kommune og kender derfor godt til de forslag og det samarbejde By & Havn og Københavns kommune har om sagen. Vi har nemlig længe været i dialog om hvilke muligheder, der måtte være for pavillonbyggeri på By & Havns arealer. For øjeblikket drøftes bl.a. helt aktuelt muligheden for Kirkegrunden og pladsen ved Hein Heinsens skulptur i Ørestad Syd. 

Mulighederne er begrænsede i området, og det skyldes, at en række af grundene allerede er solgt. Men derudover har By & Havn givet mulighed for, at der kan etableres byggepladser og midlertidige institutioner på de ledige grunde, vi har langs Ørestads Boulevard, så disse grunde er der disponeret over. 

Gorm Gunnarsen anklager By & Havn for at være en tung samarbejdspartner, men det er at gøre regning uden vært. Vi har hele tiden været løsningsorienterede og i god dialog med kommunen for at finde den bedst mulige løsning for Ørestads skolebørn. 

Gorm Gunnarsen: Behov for yderligere skolekapacitet

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: