lørdag 23 februar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Lærere og pædagoger lærte at lege med smådyr i naturen

naturcenter 3 insektjagtSom startskud på Krible Krable projektet, et naturprojekt for tusindvis af børn i maj måned, var lærere og pædagoger fra hele Sjælland torsdag på workshop i Naturcenter Amager for at lege med regnorme, snegle og vandhulsdyr. Nu skal de give deres begejstring videre til kommunens 0-8 årige børn

• 100 lærere og pædagoger fra hele Sjælland fik torsdag en sjov naturoplevelse, da de var til Krible Krable workshop på Naturcenter Amager. Her var god mulighed for at få tissemyrer i bukserne, pirke til en regnorm eller løbe om kap med en snegl - og for at blive smittet med naturnørders passion for alle de insekter og smådyr, som er lige uden for døren.
Deltagerne kunne også arbejde med at bruge terrarier og akvarier i undervisningen.

Krible Krable for alle
Workshoppen er startskuddet på Krible Krable måneden - et naturprojekt, der kører i hele maj, og hvor 60.000 børn i alderen 0-8 år, deres forældre, pædagoger og lærere deltager.
“Hvis først de voksne selv er begejstrede og føler sig trygge i naturen, kan de give det videre til børnene, så de får vakt deres naturlige nysgerrighed og får lyst til at lære mere,” siger projektleder fra Krible Krable, Rikke Laustsen, som var arrangør af dagens konference.

Naturen er fuld af liv
Krible Krable er et landsdækkende naturprojekt, som man gratis kan deltage i. Formålet er, at børn og voksne, gennem små naturundersøgelser, leg og læring får øjnene op for, at den bynære natur er fuld af liv – naturen er lige uden for døren, uanset hvor du bor.
Universet er udviklet i et samarbejde mellem Naturvejlederforeningen og DR Ramasjang og er støttet af Nordea-fonden.

Få ideer til aktiviteter med børnene i naturen på www.kriblekrable.nu

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme