lørdag 26 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Nytårsløberne indtog Amager Fælled

parkrun naturpark 5759Traditionen tro var der stor international interesse for årets første Park Run på Amager Fælled. Mere end 200 løbere tog hul på 2020 med et 5 kilometers løb på stierne på Amager Fælled 1. januar. Der var deltagere fra blandt andet Canada, Rusland, Sydafrika, Ghana og England.

"I alt var der deltagere fra 12 forskellige lande. Det hele gik rigtig godt og stemningen var helt i top," fortæller medarrangør Anders Staffe. 

Park Run konceptet er startet i England i 2004 og tæller i dag mere end 1200 klubber over hele verden. Løberne mødes altid hver lørdag og løber 5 kilometer på tid. På Amager Fælled midt i Naturpark Amager har man løbet ugentligt - og uden en eneste afbrydelse - i godt ti år. 

På årets første dag var det englændere, der løb på både den hurtigste og langsomste tid, men den slags har mindre betydning.

"Vi går ikke så meget op i hvem der vinder, siger han. Det handler mere om at deltage. Den løber, som  tiltrak sig mest opmærksomhed, jonglerede med 3 bolde under alle 5 kilometer løb", fortæller Anders Staffe. 

Alle kan deltage i Park Run på Amager Fælled. Det eneste man skal gøre er at registrere sig på www.parkrun.dk/amager dagen før og så møde op ved modelflyvebanen en lørdag lidt før kl. 9. 

To års fødselsdag for Parkrun

 

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: