Ny klub for kunstskøjteløberne

skoejteklub 0342Børn og forældre i Ørestad Skøjtehal mener at der både er brug for og plads tilen ny klub for kunstskøjteløberne

• Der er allerede kommet 25 medlemmer, træneren har meldt sig klar og snart er der også træningstider i Ørestad Skøjtehal til Ørestad Skøjteklub, en ny klub kun for skøjteløb.
Klubben havde stiftende generalforsamling 18. december og siden er det gået støt fremad.
"Mange af os - eller vores børn - har trænet skøjteløb i Copenhagen Lions kunstskøjteafdeling. Men nu vil vi have vores egen klub", siger Henrich Dahlgren, som er formand for Ørestad Skøjteklub.

Træner opsagt i Lions
Den konkrete anledning til at stifte en ny klub, var at børnenes skøjtetræner var blevet opsagt fra Copenhagens Lions pr. første januar.
"Vi er meget glade for den træner, og kontaktede hende med det samme. Hun er nu ansat i Ørestad Skøjteklub", forklarer Henrich.

henrich dahlgren skoejteklubHenrich Dahlgren, formand for Ørestad skøjteklub. www.øsk.dkOrganisk vækst
Ifølge stifterne af klubben skal Ørestad Skøjteklub arbejde langsigtet og stabilt. Forretningsgrundlaget skal være kontingentindtægter frem for tilskud og sponsoraftaler.
Klubben skal være for kunstskøjteløbere på begynder-, motions- og eliteniveau, og tage udgangspunkt i den enkeltes talent og ønsker til medlemsskabet af klubben.
"Ørestad Skøjteklub skal have fuldt fokus på kunsskøjteløb. Det havde man ikke i Copenhagen Lions. Vi har en god dialog med den nye ishockeyklub Copenhagen Falcons. De synes at det er en god idé med en klub der fokuserer 100% på kunstskøjteløb", siger Henrich.
"Vi er heller ikke ude på at snuppe medlemmer fra nogen, men regner med at vi med organisk vækst kan blive omkring 100 medlemmer," siger Henrich.

15. januar holdt klubben informationsmøde, og i sidste uge var man til møde med Kultur- og Fritidsforvaltningen med det formål at få tildelt 'istid' i Ørestad Skøjtehal. Man regner med at kunne have træningstid tre dage om ugen, i alt 18-19 timer til at begynde med.

Foto øverst: Tre af de forældre, som har været med til at stifte Ørestad Skøjteklub: Fra venstre er det Valentin Richard Kaeser, Dan Rosenlund og Henrich Dahlgren.

ørestad skøjtehal, ørestad skøjteklub

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 4728

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk