tirsdag 11 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Livretter på scenen

gymnasium dansereLivretter: En forestilling fyldt med salte, sure og søde scener. Det er titlen på årets multiforestilling på Ørestad Gymnasium

I disse dage er en gruppe på cirka 60 elever og 3 lærere på Ørestad Gymnasium i gang med forberedelserne til årets multiforestilling.

Som de to forrige år er det en montage-forestilling, der består af en masse små scener og sekvenser, som bindes sammen af et fælles tema. Dette års tema er mad - et emne som rummer utrolig mange dimensioner. Mange tænker på mad,  taler om mad,  laver mad og  spiser mad. Aldrig før har der været så meget fokus på det, folk putter i munden af hensyn til deres sundhed og klimaet.

gymnasium guitarSom et led i processen har eleverne selv brainstormet og udviklet idéer til scenerne. Det er blandt andet sket på baggrund af research og et oplæg fra en ernæringsekspert.

For at kunne kalde det en rigtig multiforestilling har eleverne arbejdet med flere udtryksformer, og årets forestilling vil være en finurlig blanding af forskellige fortællinger om mad. På menuen står blandt andet friturestegte tekster, sprøde dansekoreografier og søde musikalske toner. Vi lover, at der vil være noget for enhver smag.


Forestillingen har premiere den 6. februar 2019 og spiller også d. 7. og d. 8. februar 2019. Alle er velkomne. Billetter koster 30 kr. og kan købes i døren. Man kan også reservere billetter ved at skrive til dramalærer, Mette Asaa: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Forestillingen spiller
onsdag d. 6. februar 2019 kl. 19.00
torsdag d. 7. februar 2019 kl. 19.00
fredag d. 8. februar 2019 kl. 19.00
Caféen åbner kl. 18:30. Billetpris: 30 kr.

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: