Ishockeylandsholdet trænede i Ørestad Skøjtehal

ishockey skoejtehal 9231I sidste uge blev det danske ishockeylandshold vist rundt i Royal Arena, hvor der skal spilles VM om et år. Bagefter var der lukket træning i Ørestad Skøjtehal

Landsholdet var på vej til A-VM i Tyskland, som startede lørdag. Men inden da skulle de lige se Royal Arena, hvor der næste år afholdes A-VM i ishockey. Danmarks puljekampe finder dog sted i Herning, men hvis Danmark kvalificerer sit til kvart- eller semifinalerne, er der chance for at se dem i Royal Arena.

ishockey arena 0265Ishockeylandsholdet til pressemøde i Royal Arena tirsdag 2. maj. Foto: Ørestad Avis.På et pressemøde i VIP loungen fortalte Danmarks Ishockeyforbund, at salget af billetter til nogle af VM-kampene i Ørestad starter nu. Billetprisen for en puljekamp i Royal Arena bliver på 190 kroner. Men så kan man også opleve f.eks. Sverige spille imod Finland, Rusland eller Canada.

Arenakvarteret i Ørestad kan i øvrigt godt forvente store fangrupper og højt humør, når A-VM begynder i maj måned 2018. Der bliver oprettet en stor fan-zone ude foran arenaen, og ishockeyfans fra bl.a. Sverige ventes til Ørestad i stor stil.

ishockey skoejtehal 9130NHL-spiller Nikolaj Ehlers trænede i Ørestad Skøjtehal med sine landsholds-kammerater. A-VM i Tyskland er startet skidt for Danmark med to nederlag til Letland og USA.Takket være Esben Sloth, far til en ishockeyspiller i Copenhagen Lions i Ørestad Skøjtehal, fik Ørestad Avis nys om, at landsholdet i al hemmelighed var gået over for at klæde om og træne i Ørestad Skøjtehal. De unge medlemmer af Copenhagen Lions Ishockey- og Skøjteklub mødte talstærkt op for at få autografer.

ishockey skoejtehal 9238Autografjagt i Ørestad Skøjtehal. Fotos: Esben Sloth.Ørestad Skøjtehal har et af landets bedste is-anlæg, men skal efter planen indrettes som internationalt  pressecenter når VM i Ishockey starter i maj 2018 i Ørestad og Herning.

 

royal arena, ørestad skøjtehal, ishockey

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 3764

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk