tirsdag 29 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Giv dit badeværelse en makeover

sponsor krusesvarmeteknikTrænger du til, at der skal ske noget nyt i dit hjem? Er du træt af at se på det samme igen og igen? Det virker måske tiltalende at flytte fra det hele og finde noget helt nyt at bo i efter flere år i den samme bolig. Dog er det en stor beslutning, der kan være meget kompliceret.

I stedet kan du vælge at opfriske den bolig, du allerede bor i, i stedet for. Hvis du tager ét rum ad gangen, står du lige pludselig med et hus, der føles helt nyt og lækkert. Du kan f.eks. starte med at give dit badeværelse en makeover.

Få hjælp til alt det ”grove”
Når du skal lave forandringer i dit hjem, er der en hel masse opgaver, du sagtens selv kan klare. Dog er der også opgaver, som er langt lettere og måske endda nødvendige at uddelegere til nogle professionelle. Hvis du ønsker at skifte et blandingsbatteri, toilet eller lign., så få hjælp fra en VVS’er, så du selv kan fokusere på noget af alt det lidt sjovere. Kontakt en VVS-installatør i København og omegn. Du kan f.eks. vælge Kruses VVS & Varmeteknik.

Skab mere hygge
Et badeværelse må gerne føles hyggeligt, når du træder ind på det. Det kan du f.eks. skabe ved at købe en bademåtte, pynte op med planter og tilføje nogle stearinlys. Hvis du gerne vil gøre dit badeværelse mere gennemført at træde ind i, så lad nogle farver gå igen igennem hele rummet. Lad f.eks. dit bruseforhæng matche din sæbedispenser. Sådan får du skabt en rød tråd. Dog behøver du heller ikke være bleg for at mikse farver. Det giver kun mere personlighed og kant til rummet. Prikken over i’et kunne være, at du tilføjer nogle fine plakater i rammer på væggene. Dem kan du finde mange af i både butikker og på nettet.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: