tirsdag 29 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Sådan jonglerer du din egen virksomhed med dine børn derhjemme

partnertekst nemadvokatMange iværksættere kan ofte have en meget travl og hektisk hverdag, som er fyldt op med en helt masse forskellige gøremål, sådan at drømmen kan blive realiseret, samt så succesen kan blive skabt. Dog kan dette ikke altid være et helt nemt arbejde at skulle befinde sig i, hvis man også har et eller flere børn derhjemme, som også jævnligt har behov for den vigtige forælder-opmærksomhed og -omsorg.

Det er dog ikke en helt umulig opgave at skulle jonglere med sin familie derhjemme og med sin virksomhed – hvad enten du er super garvet i hele iværksætter-feltet eller om du er ved at opstarte dit eget ApS selskab. Her får du nogle gode råd til, hvordan du på bedst mulig vis kan håndtere din familie og din iværksætterdrøm samtidig.

Involvér din familie
Det er vigtigt at være bevidst om, at din familie har et behov for at vide, hvad det er du ønsker at opnå med din iværksætterdrøm. Derfor er det vigtigt, at du ikke undlader at inddrage din familie i alle dine tanker og idéer, men at du i stedet taler med dem om det.

Hvis du går fra et ordinært 8-16-job, med faste arbejdstider og rutiner hver dag, til et helt nyt og spændende iværksætter-eventyr, er det desuden vigtigt at have de praktiske overvejelser med inde over. Måske du skal arrangere nye hente- og bringe-aftaler for børnene, når nu du ikke længere kan hente dem hver dag klokken seksten, eller når du har besluttet dig for at deltage i et aftenkursus, og i stedet holde fri tidligt på eftermiddagen. Vigtigst i denne forbindelse er i hvert fald, at dine børn ikke bliver negativt påvirket af dit nye skema.

Sluk telefonen og vær nærværende
Som iværksætter er man i gang i mange timer af døgnet – særligt i starten af eventyret. Dog er det meget vigtigt at du, engang imellem, husker at slukke din telefon. Dette gælder især, når du er sammen med din familie, da både de og du har behov for, at du indimellem er 100 % nærværende og kan tage en pause fra teknologien.

Benyt dig af dit netværk
Er du så heldig at du har familie og/eller venner, som bor i nærheden, gælder det om at trække på deres hjælp, når du ikke har tiden til at se efter dine børn. Mange bedsteforældre nyder for eksempel at tilbringe en hel eftermiddag i selskab med sine børnebørn, og ved at tage imod deres hjælp, vil du i stedet kunne få mulighed for at lede efter nye samarbejdspartnere, gode løsninger til virksomheden, få regnskabet til at gå op, og hvad du ellers har behov for at få ordnet i din virksomhed.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: