tirsdag 29 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Flere og flere fra Ørestad køber bolig i Spanien

casperc rejsetilbudDet går godt med økonomien i Ørestad. Der er gang i maskineriet, og det betyder at der er flere penge i omløb. Borgeren køber derfor generelt mere luksus, og det har skabt en ny trend. Flere og flere køber nemlig bolig i Spanien.

Tidligere var afbudsrejserne populære
I Ørestad har det altid været populært at rejse. Borgerne kan godt lide at komme syd på og slappe af og nyde vejret. Men der er forskel på hvordan man gør det. Før i tiden var det især afbudsrejserne der var populære.
Her kan man ofte få en rejse for billige penge, og det er nemt at finde rejserne på internettet. Fx har Rejsetilbud.dk en oversigt over afbudsrejser, hvor man nemt kan holde øje med om der dukker nogle gode tilbud op.
Det er en nem og billig måde at komme afsted på, og det forpligter ikke i længden.

Sommerhuse i Danmark
Hvis der skulle købes ferieboliger, var det især sommerhusene i vores eget Danmark der var populære. Så kan man nemt tage bilen derhen, og være ved sommerhuset løbet af et par timer. Og på den måde får man brugt sommerhuset meget, da man bare kan tage derhen lige for en weekend.
Sommerhuse kan også købes relativt billige, og hvis man lejer dem ud, kan det faktisk ende med at blive en fin investering. Men noget har ændret sig, for nu er det ikke kun i Danmark man køber feriebolig.

Spanien er blevet populært
Med den økonomiske fremgang, er det blevet mere og mere populært at købe fast ejendom i udlandet. Og især Spanien er blevet populært. Her vælger mange borgere fra Ørestad at købe huse og lejligheder, og pludselig tager man derned flere gange om året.
Det er nemt at kigge efter huse til salg i Spanien på internettet. Her kan man sidde og holde øje efter noget man synes lyder interessant. Og så kan man planlægge en tur derned, hvor man kigger på nogle forskellige boliger. Det er dog generelt et godt råd, at man skal se lejligheden eller huset inden man slår til og køber.
Ligesom med sommerhusene er der også fin mulighed for at leje boligen ud i de perioder man ikke opholder sig i landet. For selv om man nok ender med at tage mere derned, end hvis man blot tog på korte rejser derned, bliver det nok aldrig lige så hyppigt, som hvis man havde et sommerhus i Danmark.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: