tirsdag 29 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Det skal du og din kæreste lave sammen i weekenden

partnertekst erotikDu kender måske det med, at du og din kæreste lidt glemmer nogle gange at lave noget hyggeligt sammen, når tingene bliver hverdag og faste rutiner. Hvis du og din kæreste har en ledig weekend uden nogle specielle planer, kan I f.eks. lave en af disse ting.

Invitér din kæreste på en klassisk date

Hvis du gerne vil have en hyggelig aften med din kæreste, kan du f.eks. invitere hende/ham på en helt klassisk date. Her skal I klæde jer fint på og nyde noget lækkert mad på en god restaurant. Måske I tager ud og spiser nogle gange, men hvor tit gør I lidt ekstra ud af det? Det kan I gøre i denne weekend.

Shop nyt til skufferne i soveværelset

Savner du, at tingene bliver piftet lidt op i soveværelset? Så skal I sætte jer sammen og kigge på sex legetøj. Der kan gå meget tid med bare at se på alt det, der findes, men måske I endda falder over noget, som I vil prøve af derhjemme.

Lav juledekorationer sammen

Nu hvor julen nærmer sig, er det helt oplagt at bruge tid på at lave nogle fine juledekorationer. I kan starte med at tage en tur i skoven, hvor I kan samle nogle forskellige ting til jeres dekorationer. I skal bare lede efter de fineste kogler, grene, mos og bark, der er i skoven. Så er I klar til at komme hjem og lave nogle flotte dekorationer.

Tag ud og stå på skøjter

Er I nogensinde sammen om at lave et eller andet aktivt? Der findes masser af aktiviteter, hvor I får bevæget jer samtidig med, at I har det sjovt. I vintertiden kan I f.eks. finde et sted at stå på skøjter. Ellers kan I lave sådan noget som at spille badminton, løbe en tur eller cykle i skoven.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: