tirsdag 29 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Hop bedre på en kvalitetstrampolin

sponsor trampolin 127968Hvis du tænker tilbage på dengang, du var barn, og du skal søge efter noget af det, der var sjovest, tænker du sikkert på en trampolin. Det er nemlig vildt skægt at hoppe. Især når du stadig er ny i verden, og du skal samle nye indtryk.

At hoppe giver et sus i maven, der bedst beskrives som et glædessus. Og du hopper ikke på noget bedre end en trampolin. Der er ufattelig mange timers sjov i bare at hoppe. Men for mange forældre er det ikke den løsning, der synes som det bedste. Hvad nu, hvis man falder og slår sig? Er der overhovedet plads til en trampolin? Kan den holde længe nok til, at det er prisen værd. Kvalitetstrampoliner som disse kan krydse alle felterne af. Og med det rigtige udstyr, bliver det mere sikkert at få det sus i maven.

Betydningen af kvalitet
En trampolin i haven skal kunne holde til lidt af hvert. Den får nemlig alt det, det danske vejr kan byde på, og det er ikke så lidt. Så når du handler efter en trampolin, er kvalitet altså noget, der betaler sig. Holdbarheden har også betydning for sikkerheden, fordi trampolinen er skabt til at blive brugt i lang tid. Uden at den går i stykker. Derudover er kvaliteten med til at gøre trampolinen til en sjovere oplevelse.

Ekstraudstyr gør oplevelsen bedre
Hvis bekymringen omkring sikkerhed afholder dig fra at købe en trampolin, bør du se på ekstraudstyr. Du kan få et net, så man ikke kan falde ud over kanten. Du kan desuden sørge for, at trampolinen holder længere med et cover, så børnene kan hoppe derudad i lang tid. Hvis du mangler plads, kan du med fordel grave trampolinen ned. Det gør, at der ikke er så langt at falde, og der er bedre udsyn i haven, når trampolinen står nede i jorden.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: