Få vasket alle busserne let  

partner oa truckwash 09 05 2021Er du én af dem, der ejer et busselskab, og derfor har flere store busser på vejene dagligt? Det kan være, at du henter og bringer skolebørn, kører med ældre eller måske noget helt tredje.

Du kører formentlig mange ture og ruter, som sikkert fragter folk fra A til B. 

Du yder en god service, som gør mange folk glade, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du lever op til de høje standarder. Når folk betaler for at blive kørt i en af dine busser, skal du nemlig sørge for, at de får en god oplevelse. Og hvordan gør du det? Du kan først og fremmest sørge for, at dine busser er rene og fremstår præsentable.

Bevar dit gode ry og rygte

Du bør derfor sørge for, at dine busserne altid ser ordentlige ud. Det vil sige, at de er velholdte og velplejede, så de folk, der kører i dine busser, får lyst til at blive ved med at køre i netop dine busser. Samtidig skal busserne sende et godt signal om din virksomhed. Derfor bør du sikre dig, at de fremstår rene og pæne at kigge på.

Et rent og præsentabelt køretøj kan være med til at styrke dit ry og rygte, når de kører på vejene og bliver spottet af mange mennesker dagligt. Derfor er det faktisk noget, der kan have afgørende betydning for din virksomheds succes.

Slip for det store arbejde selv

Det kan være et stort og tidskrævende arbejde at gøre en bus ren, og derfor er det ikke altid noget, der bliver gjort lige ofte og lige ordentligt. Heldigvis er der hjælp at hente. Hvis du udforsker mulighederne online, bør du kigge forbi truckwash.dk. Copenhagen Truck Wash har vaskeanlæg på Sjælland, i både Taastrup og Hvidovre, og de sørger for en grundig vask af blandt andet lastbiler og andre former for erhvervskøretøjer som netop busser.

Benyt dig af Copenhagen Truck Wash

Hvis du vælger en lasbilvask hos Copenhagen Truck Wash, kan du være sikker på at få en hurtig servicering. Ventetiden er lav, så du hurtigt kan have dine busser tilbage på vejene – det er formentlig sådan, at du tjener dine penge. Med hele 6 spor står de klar til at tage imod dine busser, og der er altid en høj bemanding på stedet. Derfor kan du ofte køre din bus direkte ind i vaskehallen og hurtigt få den rengjort.

Det bliver næsten ikke nemmere at have rene busser, som jo afspejler dit brand og din virksomhed – men det er ikke det hele.

En god investering

Regelmæssig vask er nemlig også en god investering, når det kommer til vedligeholdelse af dine busser. En vask, som fjerner skidt og snavs, er med til at forebygge fremkomsten af rust, og det kan betyde, at dine busser vil kunne bruges i mange år i fremtiden.

Du har mulighed for at oprette særlige firmaaftaler med det antal busser, du har, så du altid kan være sikker på, at de er rene og præsentable.

 

 

 

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 1611

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk