Field´s åbner international børnehave på taget

rooftop 1 onlineRooftop Daycare Kindergarten i Field´s har dansk- og engelsksproget personale og et globalt udsyn

• Udstationerede på de mange internationale hovedkvarterer, der findes i København og i Ørestad, søger daginstitutioner med engelsktalende personale, så børnene kan holde fast i et internationalt udsyn, mens forældrene arbejder i Danmark. Det behov imødekommer en ny børnehave på rooftop i Field´s.

“Vi mener det, når vi siger, at vi vil være på et internationalt niveau. Vi arbejder på at skabe totaloplevelser på tværs af shopping, dining og entertainment, som matcher shoppingcentrene i de store metropoler. Og vi er glade for og stolte af at lægge hus til en institution med internationalt udsyn for udstationerede på hovedkontorerne, som der bliver flere og flere af i Ørestad,” siger Thomas Thomsen, der er Shopping Center Manager i Field’s.
Han gør endvidere opmærksom på, at den nye børnehave også en fantastisk mulighed for de mange ansatte i Field´s.
“Vi vil gerne gøre Field´s til en endnu mere attraktiv arbejdsplads. Vi tiltrækker folk med globale karrierer, så børnehaven vil dække et behov hos vores medarbejdere med et internationalt blik på verden. Derudover vil det naturligvis være en fordel for flere af vores medarbejdere, at de kan slippe for transporttid til og fra institutionen.”
Thomas Thomsen understreger, at børnehaven er åben for alle, og at personalet både taler engelsk og dansk.

Læs også: Privat børnehave åbner på taget i Field’s 

Initiativtager til den nye børnehave er Radhika Larsen, og hun er også institutionens daglige leder. Hun er tidligere leder af en børnehaveafdeling i Valby, der ligeledes har mange børn af forældre med internationale karrierer.
“De udstationerede forældre er især glade for, at vi taler engelsk. Det handler ikke om børnene, for de lærer hurtigt at skifte mellem dansk og engelsk, men om de voksne, som gerne vil kunne følge med i deres børns hverdag og have en god dialog med personalet om børnenes udvikling, værdier og læring,” siger hun.
Børnehaven åbnede fredag den 5. april med blandt andet taler af den indiske ambassadørfrue og Vækstfonden, som har støttet børnehaven.

fields, daginstitution

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2550

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk