Eventyrrute i Ørestad City

npa kort amarminiGrundejerforeningen Ørestad City har modtaget en donation på 125.000 kroner fra Salling Fondene. Det er Bilka i Field's der har indstillet projektet til en donation, og pengene skal bruges til at etablere en eventyrrute, som skal give lokale og besøgende en anderledes oplevelse i bydelen.

Rundt omkring i Ørestad City skal der bygges nogle eventyrinstallationer i naturlige materialer, som man kan sidde, klatre, lege i og kigge på. Installationerne bliver helt unikke og skal laves af Amager Skovhjælpere, der er en lokal og socialøkonomisk virksomhed, der støtter borgeres tilknytning til arbejdsmarkedet. 

"Det er skønt, at vi nu får mere kunst, der taler til både store og små. Nu kan vi gøre endnu mere for at gøre Ørestad til et unikt sted, hvor byen, naturen og kunsten møder hinanden og giver nye oplevelser og inspiration,” siger Mia Ellgaard, der er formand for Grundejerforeningen Ørestad City. 

Det er Bilka One Stop Fields, der har indstillet Ørestad City til at få del i donationerne fra Salling Fondene, og varehuschef Mads Bløss Friis er rigtig glad for, at pengene skal gå til eventyrruten. 

"Det er fedt, at vi kan bidrage til at skabe et byrum, hvor rigtig mange kan samles og få glæde af de her elementer. På den måde er vi også med til at bidrage til den udvikling og det lokalsamfund, vi selv er en del af. At projektet samtidig støtter op om et rigtig godt formål – Amager Skovhjælpere – er bare super godt," siger han.

Foto: Fra venstre: Mads Madsen, Amager Skovhjælpere. Mads Bløss, Hypermarket Director Bilka OneStop. Johan Fournaise, Ørestad Bibliotek. Mia Ellgaard, formand for G/F Ørestad City.

Undersøgelse: City skal være et hverdagssted

Hvad skal vi lave i Ørestad City?

Mere bynatur og kunst til Ørestad City i ny strategi

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 1507

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk