• Jakob Korshøj
  • Ørestad

Field’s på fuldt blus igen

christian bog og ideDen store genåbning er i gang, og det mærkes tydeligt i Field’s, hvor alle butikker nu kan slå dørene op igen. Centermanageren er i forårshumør. 

Onsdag markerede det næste store skridt i genåbningsfasen, hvilket betyder, at samtlige butikslejere nu kan slå dørene op for deres efterhånden savnede kunder. Allerede kl. 10 er de første glade kunder på vej ned gennem de ensrettede centergange med poser under armene og indkøbsvogne foran sig.
”Det er rart at komme ud i butikslivet igen og shoppe, og så er det jo så nemt her i Field’s. Det giver en stemning af, at det hele er lidt mere normalt igen,” fortæller Emma, der har sin 5-årige datter Liva med i indkøbsvognen.

Travlt med at fjerne julepynten
”Det er dejligt at være her,” siger Sebastian, der helt fra åbningstid kl. 10 er sammen med sin kæreste på vej ind i Bog & Idé med to friske poster fra nabobutikken Illums Bolighus i hænderne. 

”Det er skønt, og vi er spændte på trafikken her, men der er stille lige nu,” fortæller Irene Manniche, salgsleder i Illums Bolighus.

”Folk er klædt godt på i forhold til restriktioner nu, og vi er klar til at tage imod dem. Vi lukkede til jul og kom tilbage til julebutikker, så vi har haft travlt med at fjerne julepynten, haha. Men nu er vi klar, og vi glæder os utroligt meget til at se vores kunder, og at det hele bliver normalt igen” siger hun. 

thomas thomsen fields apr 2021Alt for lang nedlukning
For Field’s’ Center Manager, Thomas Thomsen, var nedlukningen hård, og han har heller ikke været helt enig i den, men nu ser han fremad:

”Det var ærgerligt, da vi skulle lukke ned igen den 17. december, for vi havde de helt store juledage foran os. Vi har ventet længe, og vi burde have åbnet før. Der er ingen evidens for, at der skulle lukkes ned så kraftigt, som det blev os pålagt. Vi har styr på vagter, opsyn, rengøringen, og vi har håndsprit alle steder,” siger Thomas Thomsen.

Nu tager han imod de lysere tider og forholder sig til retningslinjerne. Her vil man forholde sig til, hvor mange der må være i centeret og i de enkelte butikker ad gangen. Desuden vil man ansætte ekstra vagter og rengøringspersonale. Thomas Thomsen er ved godt mod:
”Vi har jo prøvet det før. Vi har heldigvis kunnet beholde alle vores medarbejdere, og så bliver det bare rart at kunne se vores lejere og kunder igen. Vi glæder os til at komme i gang.” 

christian bog og ideCheck på varelageret
Inde i Bog & Idé er butiksansvarlig Christian Godske ved at skrue nye pærer i loftet, der efter en lang lukkeperiode nu skal lyse butikken op igen. I butikken håber man på, at kunderne ikke har ændret for meget på deres købsvaner:
"Det er skønt at komme tilbage og se, at det, man arbejder med til dagligt, stadig er her. Det er lang tid med fire måneder hjemme. Den store udfordring bliver, om kunderne har ændret mønster og er vant til at gå et andet sted hen nu. Og så skal vi have tilpasset vores varelager, der jo lige nu er fyldt med julevarer, fordi vi lukkede midt i december. Det bliver godt at få opbygget tillid til og samhørighed med kunderne igen,” fortæller Christian. 

 

 

caroline fileds nameitBørnene er vokset!
I den lille børnetøjsbutik Name it er der sommerfugle i maven: 
"Vi har godt nok ventet længe, og det var en hård omgang i december, så vi er godt spændte nu. Field’s har dog været gode til at låne os deres sociale kanaler ud, så vi har kunnet køre liveaktioner og få solgt lidt der," fortæller Caroline Gjedved, der er butiksansvarlig. 

Og så har de også en kundegruppe, der om nogen har ændret sig: "Nu er alle børnene jo vokset helt sindssygt i det tidsrum, vi har holdt lukket. Det er ikke så tydeligt i de andre butikker, men i en børne-tøjsbutik er det sjovt at se, at de går til nogle helt andre størrelser nu," siger hun. For hende bliver det også en udfordring at møde kunderne igen:
”Man bliver lidt asocial, når der ikke er mennesker, så jeg skal vende mig til at gå blandt andre igen,” afslutter hun og griner.

 

fields, thomas thomsen

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 524

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk