uhyggelige uger ørestad bibliotekI Halloweenmåneden skruer Ørestad Bibliotek op for (u)hyggen.

Med fire arrangementer afholder biblioteket "Uhyggelige Uger" i hele oktober måned. De fire arrangementer består af:

Spooky workshop
Ørestad Bibliotek, 9. oktober kl. 10.00
Sammen med billedkunstner Maria Lau Krogh og kreatekar Morten fyldes midten af Ørestad Bibliotek med uhyggelige væsner: Monstre, spøgelser, flagermus, græskarmænd, skeletter you name it - you paint it – alt sammen i Halloweens ånd. Vi maler og tegner på et areal på 6 x 6 meter, så tag malertøj på, og gå helt Hallowhviiiin amok.

For børn og deres voksne.  

Hvorfor er gysertegneserier bare så fede?
Ørestad bibliotek, 14. oktober kl. 19.00

Tosset med tegneserier på Ørestad Bibliotek elsker skræktegneserier med kæmpemonstre, gotisk uhygge og rædselsvækkende sideopsætninger.

Biblioteket har inviteret horror-entusiasterne Ida Rud fra Troldspejlet, illustrator John Kenn Mortensen og musiker Peter Peter, når de tager på en gruopvækkende opdagelsesrejse for at finde ud af, hvad det er, der gør tegnet horror så fedt.

Panelet vil også komme med bud på, hvilke gysertegneserier man skal kaste sig ud i at læse, hvis man vil have fat i det bedste. 

Abehånden – dødspændende børneteater
Ørestad Bibliotek, 27. oktober kl. 17.00

”... det bankede på døren... men der var ikke nogen derude...” . En teatergyser for børn - og deres voksne.

Ryk tæt sammen i frydefuld gru og mærk gyset når ”manden” finder en abehånd foran døren. Hvordan er den havnet dér? Den kan jo ikke selv have banket på? Og hvad er det, der kravler rundt på trappen midt om natten, imens manden prøver at sove? Og hvorfor er der altid frikvarter, når Mogens når det til mest spændende?

Fra 10 år og op.

En mørk og stormfuld aften
Ørestad bibliotek, 28. oktober kl. 18.15
Elsker du også en gyselig god historie? Er du vild med, når uhyggen griber dig, og det løber koldt ned ad ryggen? Så kan du godt begynde at finde gyserglæden frem, for Ørestad Bibliotek byder på en sand skræk-læsefest. Tre bibliotekarer, en illustrator og en keyboardspiller går nemlig psyko, og fortæller lede, bloddryppende, men også lidt sjove og (u)hyggelige gyserhistorier. Træd med ind i vanviddet, hvis du tør! Kom gerne udklædt (der er præmie til den mest frygteligste udklædte!).

Oplev illustrator Erik Petri (Antboy) tegne de sygeste monstre, og hør multikunstneren Igor spille de uhyggeligste toner. Man kan også deltage i rædselslotteriet, hvor der vanker en grum præmie!