vintertræning vikingemødreYogainstruktør inviterer naturglade mødre til træning på Traktørstedet.

"Vintertræning for vikingemødre er for dig, som godt kan lide at være i naturen. Et hold hvor alle mødre kan være med uanset niveau.
Det vigtigste er at komme igang med træningen - det er det første skridt. Det er nemlig dét, der gør dig til en viking!" Sådan skriver Sabrina Haugaard, ejer af Storm & Rod Yoga, om sit træningsinitiativ, der begynder torsdag 25. november.

Træningsforløbet foregår ved Traktørstedet Vestamager over fem dage fordelt ud over december. Her kommer man gennem hele kroppen både med styrke, balance, kondition og udholdenhed. Og man må gerne have baby med.

"Der er fokus på åndedrættet, bækkenbunden og kernemuskulaturen med respekt for efterfødselskroppen. Har du en svag bækkenbund eller delte mavemuskler (eller er i tvivl), så vil du få grundig information og vejledning i, hvordan du støtter dit bindevæv og mavemuskler i dagligdagen og under træning," skriver Sabrina Haugaard i begivenheden på Facebook.

"Hvis du er vild med at være i naturen, gerne vil have mere styrke & kondition, så er vintertræning for vikingemødre lige noget for dig & din baby," tilføjer hun.

Praktisk info:
Sted: Naturcenter Amager, Granatvej 9, 2770 Kastrup.
Tid: kl. 10-11
Datoer: 25/11, 2/12, 7/12, 14/12, 22/12
Pris: 4 gange 430 kr.
Tilmelding er bindende. Bliver man forhindret, er man velkommen til at give pladsen til en ven.

Se begivenheden her.